Beddingen 7 - Østre Havn

Beddingen 7 er adressen på et boligprojekt beliggende på Aalborg Værfts tidligere arealer ved Aalborg Havnefront med første parket til Limfjorden og miljøet omkring Havnebassinet.
Projektet består af 43 ejerlejligheder fordelt på 11 etager og to opgange. Lejlighederne varierer fra 136 m² til 220 m². Dertil kommer 800 m² kælder med 37 p-pladser. Adgang sker med en elevator, der kører direkte op til hoveddøren.

Boligernes unikke beliggenhed har været med til at definere bygningens arkitektur: dagslys og havnens miljø trækkes helt ind i boligerne ved hjælp af store altaner, der åbner sig ud mod vandet kombineret med store glaspartier, så overgangen mellem ude og inde ophæves. Altanerne er yderligere udstyret med glasfoldedøre, så der kan skabes læ uden at miste udsyn og kontakt til havnen. I den øvrige del af boligen sørger store glaspartier for, at beboerne får skønne kig ud, og dagslyset kan strømme ind.

De primære opholdsrum er placeret mod vest for at få det varme sollys ind i rummene om aftenen. Soveværelser placeres mod øst, så beboerne kan vågne til morgensol og det mere kølige lys, som kommer fra denne side. Mod øst har boligerne en mindre altan, som er dejlig, når morgenkaffen skal drikkes eller dynen luftes.

Arkitekturen er enkel og opført i håndstrøgen mursten, glas og aluminium. Materialerne er robuste, danske materialer, som afspejler omgivelserne: et unikt og råt sted mellem vand og by.

  • Projekttype: Nybyggeri
  • Enterpriseform: Totalentreprise
  • Bygherre: TK Development
  • Areal: 4.900 kvm.
  • Samarbejdspartnere: Arne Andersen Vrå , SWECO
  • Lokalitet: Aalborg - Danmark
  • Status: Afleveret
  • Kontakt: Rasmus S. Sørensen
white background for slider
Beddingen 7 - Et luksuriøst boligprojekt bestående af 43 lejligheder fordelt på 11 etager, beliggende på Aalborg værfts tidligere arealer.
Projektet er beliggende i Aalborg.
Centralt i Aalborg ud til Østre Havnebassin finder man Beddingen 7.
Det tidligere industriområder omkring Østre Havnebassin i Aalborg, er de sidste par år blevet omdannet til en ny bydel med forskellige typer boliger.
Lejlighederne i dette projekt varierer fra 136 m2 til 220 m2. Dertil kommer 800 m2 kælder med 37 p-pladser.
Beddingen 7 har en unik beliggenhed ved Aalborg Havnefront med første parket til Limfjorden og miljøet omkring Havnebassinet.
Den unikke beliggenhed er med til at skabe bygningens arkitektur, da ønsket er at trække dagslys og havnens miljø helt ind i boligerne.
Store altaner som åbner sig ud mod vandet og havnen kombineret med store glaspartier, gør at overgangen mellem ude og inde ophæves.
De primære opholdsrum som stue og køkken alrum er placeres mod vest for at få det varme sollys ind i rummene om aftenen. (Billede lånt af Østre Havn)
Soveværelser placeres mod øst, så beboerne kan vågne til morgensol og det mere kølige lys, som kommer fra denne side. Mod øst har boligerne en mindre altan.
Arkitekturen er enkel opført, i håndstrøgen mursten, glas og aluminium. Materialerne er robuste, danske materialer som afspejler byggeriets placering.
 
Relaterede projekter:
Loading