white background for slider
Genua House - 29 attraktive lejligheder med udsigt ud over Øresund.
Projektet er beliggende i Snekkersten, en lille forstad til Helsingør.
Snekkersten er fra gammel tid et af de mange oprindelige fiskerlejer langs Strandvejen.
Genua House er en udvikling af nedslidt butiksgrund transformeret til bebyggelse med to butikker som base for en række eksklusive terrasse-lejligheder.
Genua House er et ”terrassehus” som knytter sig til en stolt dansk arkitektur tradition med lyse og venlige boliger med sans for detaljen og med høj bo-kvalitet.
Byggeriet omfatter to dagligvarebutikker og det lokale pizzeria i stueplan...
...samt 29 attraktive lejligheder på 1. – 5. sal, der alle har store altaner eller tagterrasser med udsigt mod Øresund.
Som et bakkelandskab skyder bebyggelsen sig op af jorden. Fra basen af butikker bølger boligerne sig op og ned og skaber et unikt bo-miljø.
Det formgivende princip af ’stablede klodser’ skaber en let og luftig arkitektur. Der giver en oplevelse af privathed og individualitet for den enkelte bolig.
Alle lejligheder er gennemlyste og vil have mindst én facade orienteret mod syd eller vest – mod solen og mod udsigten.
På butiksbasens tag anlægges en stor fælles taghave, ligesom flere af boligerne vil have adgang til store private taghaver.
 

Genua House

Genua House er et såkaldt ”terrasse­hus”, der knytter sig til en stolt dansk arkitekturtradition med lyse og venlige boliger med sans for detaljen og med høj bo-kvalitet.

Som et grønt bakkelandskab skyder bebyggelsen sig op af jorden. Fra basen af butikker bølger boligerne sig op og ned og skaber et unikt bo-miljø.

Det formgivende princip af ’stablede klodser’ skaber en let og luftig arkitektur. Dette giver desuden en oplevelse af privathed og individ­ualitet for den enkelte bolig.

Alle lejligheder er gennemlyste og har mindst én facade orienteret mod syd eller vest – mod solen og mod udsigten. På butiksbasens tag er anlagt en stor fælles taghave og flere af boligerne har adgang til store private taghaver.

  • Projekttype: Nybyggeri
  • Enterpriseform: Totalentreprise
  • Bygherre: Innovater A/S
  • Areal: 6.000 kvm.
  • Samarbejdspartnere: Arne Elkjær Ingeniører
  • Lokalitet: Snekkersten - Danmark
  • Status: Afleveret
  • Kontakt: Rasmus S. Sørensen
Relaterede projekter:
Loading