white background for slider
Børnehuset Klepholm - Støvring- Ny daginstitution.
Projektet er beliggende i Støvring lidt syd for Aalborg.
Visionen for det nye Børnehus Klepholm i Støvring er at udvikle den samlede daginstitution i tæt samarbejde med de fremtidige brugere.
Daginstitutionen skal indeholde fysiske rammer for 40 vuggestuebørn, 80 børnehavebørn og 30 medarbejdere.
De fysiske rammer for børnehuset indeholder basisrum, grupperum, værksteder, samlingsrum, personalefaciliteter, birum, krypperum, køkken og servicefaciliteter.
Byggeriet skaber ideelle muligheder for at kreativ udvikling for børn, samt får medarbejderne optimale muligheder for at skabe de bedste rammer for børnenes udvikling.
Fleksible læringsrum både ude og inde der appellerer til barnets nysgerrighed, bevægelse, mulighed for fordybelse samt mulighed for at kunne trække sig tilbage.
Byggeriet opføres som let byggeri med udvendig træbeklædning på facaderne.
Vinduer udføres som træ/aluvinduer.
Tagkonstruktionen udføres som varmtagsløsning med trapezplader, isolering og tagpapbelægning. Taget beklædes efterfølgende med sedum beplantning.
Gulve udføres som betongulve med linoleums- og vinylgulve.
Adgangsvej og udeophold udføres med betonbelægningssten og asfalt.
 

Børnehuset Klepholm

Det nye Børnehus Klepholm i Støvring er udviklet i tæt samarbejde med stedets fremtidige brugere. Daginstitutionen indeholder fysiske rammer for 40 vuggestuebørn, 80 børnehavebørn og 30 medarbejdere. Programmeringen tager afsæt i deres vision om udvikling, inklusion og dannelse.

De fysiske rammer består af basisrum, grupperum, værksteder, samlingsrum, personalefaciliteter, birum, køkken og servicefaciliteter og skaber i deres udformning ideelle muligheder for kreativ udfoldelse og udvikling.

Alle børn har mulighed for at deltage i aktiviteter, der understøtter både deres kognitive, fysiske, sociale, sproglige og kreative udvikling. Dette gøres muligt ved fleksible læringsrum både ude og inde – rum, der appellerer til barnets nysgerrighed. De fysiske rum er dobbeltprogrammerede og giver både mulighed for bevægelse, mulighed for fordybelse og mulighed for at kunne trække sig lidt tilbage.

Byggeriet er opført som let byggeri med udvendig træbeklædning på facaderne og grønt tag. Udover selve huset har vi etableret parkeringspladser, skure i terræn, udemiljøer, legeplads og beplantning.

  • Projekttype: Nybyggeri
  • Enterpriseform: Fagentreprise
  • Bygherre: Rebild Kommune
  • Areal: 1.400 kvm.
  • Status: Afleveret
  • Kontakt: Nils Pagh Andreasen
Relaterede projekter:
Loading