white background for slider
Landemærket - 56 attraktive lejligheder på Odense havn.
Projektet er beliggende i den eventyrlige storby Odense.
Danmarks tredjestørste by, Odense, har byudvikling i fokus. I flere af byens områder opføres projektbyggerier af både større og mindre karakter.
Landemærket har en unik beliggenhed i Promenadebyen tæt på centrum ved Odense havn.
Området har bibeholdt sin rå maritime charme, samtidig med at kunne tilbyde alle moderne bekvemmeligheder og spændende og funktionel arkitektur.
Der har i projektet været fokus på lys og luft. Store vinduespartier og altaner lukker lyset ind, og indbyder til at livet skal leves både ude og inde.
Lejlighederne er samvittighedsfuldt indrettet, så kvadratmeterne udnyttes optimalt og er indrettet med gode materialer som er smukke og holdbare.
Der er en variation af lejligheder fra 51 – 143 kvm, med 3 typer taglejligheder med hver deres unikke tagterrasser. Alle øvrige lejligheder har en til to solrige altaner.
Landemærket er et lavenergibyggeri, som lever op til nutidens byggestandarder om energioptimering.
 

Landemærket - Odense

Landemærket er en del af Promenadebyen ved Odense havn og har en unik beliggenhed tæt pa Odense centrum, og alligevel med fødderne i vandkanten og skoven i baghaven. Området har bibeholdt sin maritime charme samtidig med, at det tilbyder alle moderne bekvemmeligheder og spændende, funktionel arkitektur.

Landemærket indskriver sig i Promenadebyen som en u-formet bebyggelse i tegl og hvid beton. Bygningen trapper fra fire til seks etager og indeholder 56 forholdsvis små lejligheder.

Lejlighederne er designet lyst og luftigt. Store vinduespartier og altaner lukker lyset ind, og indbyder til, at livet kan leves både ude og inde, året rundt. Lejlighederne er indrettet, så kvadratmeterne er optimalt udnyttet og med smukke og holdbare materialer.

Landemærket er et lavenergibyggeri, som lever op til nutidens byggestandarder om energioptimering. Her er anvendt forskellige løsninger, som påvirker varmeforbruget positivt, herunder lavenergivinduer og mekanisk ventilation med varmegenindvinding.

  • Projekttype: Nybyggeri
  • Enterpriseform: Totalentreprise
  • Bygherre: Privat
  • Areal: 4.500 kvm.
  • Samarbejdspartnere: Raundahl & Moesby, Niras
  • Lokalitet: Odense - Danmark
  • Status: Afleveret
  • Kontakt: Rasmus S. Sørensen
Relaterede projekter:
Loading