white background for slider
Langkildehave - 29 lyse og funktionelle rækkehuse i Hvidovre.
Projektet er beliggende i Hvidovre, en forstad til København med godt 53500 indbyggere.
Hvidovre har en vision om at være børnenes og familiernes by, samt en attraktiv by for erhvervslivet.
Langkildehave ligger midt i et villakvarter, tæt på offentlig transport, skole og indkøb.
Det centrale for bebyggelsen ved Langkildevej var at skabe funktionelle, lyse og venlige boliger.
Rækkehusene og området i sin helhed er planlagt med vægt på at sikre gode boformer og uderum til gavn for fællesskabet.
Rækkehusene er delt op i mindre klynger af 3-4 rækkehuse, der forskyder sig i forhold til hinanden. Enkelte steder er klyngerne opdelt, hvilket giver et åbent og transparent udtryk.
Alle huse har den primære terrasse mod sydvest og en mindre terrasse mod øst og indgangssiden. Således vil der altid være solorienterede opholdsarealer.
Den gennemgående facadesten brydes enkelte steder med en kontrastfarve for at give bebyggelsen karakter og variation i udtrykket.
Udendørs belægning og møblering vil blive tilpasset bebyggelsens materialer og toninger.
Bebyggelsen søger overordnet at skabe et samspil mellem de enkelte boliger og de grønne rekreative områder mellem husene.
 

Langkildehave

Langkildehave er et tæt/lav boligbyggeri med 29 boliger, der varierer i størrelserne 120-127 m².

Det centrale mål for bebyggelsen var at skabe funktionelle, lyse og venlige boliger. Rækkehusene og området i sin helhed er planlagt med vægt på at sikre gode boformer og uderum til gavn for fællesskabet.

Rækkehusene er opdelt i mindre klynger af 3-4 huse, der forskyder sig i forhold til hinanden. Enkelte steder er klyngerne trukket fra hinanden. Opdelingen tillader landskabet at flyde ind mellem husene og giver et åbent og transparent udtryk samtidig med, at det skaber attraktive grønne, og bolignære uderum.

Alle huse har deres primære terrasse mod sydvest og en mindre terrasse mod øst og indgangssiden. Således vil der altid være solorienterede opholdsarealer.

Den gennemgående facadesten brydes enkelte steder med en kontrastfarve for at give bebyggelsen karakter og variation i udtrykket. Udendørs belægning og møblering er tilpasset bebyggelsens materialer og toninger. Bebyggelsen søger overordnet at skabe et samspil mellem de enkelte boliger, og de grønne rekreative områder mellem husene.

  • Projekttype: Nybyggeri
  • Enterpriseform: Totalentreprise
  • Bygherre: REAL CAPITAL
  • Areal: 4.500 kvm.
  • Status: Afleveret
  • Kontakt: Rasmus S. Sørensen
Relaterede projekter:
Loading