white background for slider
 

Brunvollkvartalet

Brunvoll-kvarteret består af 92 lejligheder fordelt på fire bygninger. Mellem dem er et atrium med en fælles park.

Brunvoll-kvarteret er et lejlighedskoncept genopbygget på Brunvolls tidligere lokaler. Kvarteret ligger i slutningen af ​​den spektakulære strandpromenade, som binder Molde centrum sammen på ny.

Bygningerne er opdelt i A, B, C og D. A og B har indstøbte skillevægge i beton og huldæk, som
etageskiller og udvendige vægge med bindingsværk. C og D har sandwich ydervægge i beton og præfabrikerede indvendige vægge i beton plus huldæk som etageskiller. På de øverste etager er der en bærende stålkonstruktion. Bygningen opvarmes med geotermisk varme.
Der er boret 12 brønde ned til sten på 200 meter, og opvarmningen finder sted gennem jord til vand system. Kælderen er delvist under havets overflade og er i støbt beton. Øvrige plan er udført i stedstøbt beton og bærende betonelementer.

Den samlede bygningsmasse i de fire lejlighedsbygninger i Brunvoll-kvartalet er 12.400 kvadratmeter. Erhvervslokalerne i stueetagen på ca. 680 kvadratmeter er solgt til to forretninger. Der er også interne parkeringspladser i stueetagen.
Lejlighederne er i størrelsesordenen 44 til 182 kvadratmeter (med parkeringsplads). Hver har sin egen gårdhave. Den største har sin egen tagterrasse på 109 kvadratmeter. Mod havet har bygherren i samarbejde med Molde kommune opført en plastikring og stentrapper til et offentligt grønt område med et parklignende design.

  • Projekttype: Renovering / Nybyggeri
  • Bygherre: Brunvoll AS
  • Areal: 12.400 kvm.
  • Lokalitet: Molde - Norge
  • Status: Afleveret
Relaterede projekter:
Loading