white background for slider
Skovhuset - Støvring - Om og tilbygning af daginstitution.
Projektet er beliggende i Støvring lidt syd for Aalborg.
Naturbørnehaven Skovhuset er beliggende i naturskønne omgivelser, i udkanten af Støvring Nord.
Grundet den store kapacitetsudfordring i Støvring var det et ønske at udvide institutionen.
Børnehaven er med en om- og tilbygningen gået fra en normering fra 57 til 90 børn i alderen 3-6 år.
Byggeriet er opført som element byggeri med udvendig træbeklædning på facaderne.
Vinduer er udført som træ/aluvinduer.
Tagkonstruktionen er med spær, som er beklædt med brædder og tagpap.
På adgangsvej og udeopholdsarealer er der valgt betonbelægningssten og asfalt.
Gulve indendørs er i beton med linoleums- og vinyl på toppe..
 

Skovhuset daginstitution

Naturbørnehaven Skovhuset er beliggende i naturskønne omgivelser i udkanten af Støvring Nord. Institutionen har netop gennemgået en større til- & ombygning med Norconsult som totalrådgiver således den i fremtiden vil danne dagligdag for 90 børn i alderen 3-6 år. Dette er blevet gjort med stor fokus på brugerinddragelse hvorved et gennemtænkt, praktisk og fælles projekt blev realiseret.

Eksisterende gule teglbygninger blev totalrenoveret indvendigt samtidigt med at de blev suppleret med nye tilstødende bygningskroppe beklædt med varm træbeklædning samt et nyt gennemgående tag for at samle bygningen arkitektonisk som én enhed. Indvendigt har varme og naturlige overflader kombineret med store indbydende vinduespartier givet en naturlig overgang fra de indvendige funktioner og ud til den naturskønne legeplads som omkranser institutionen.

  • Projekttype: Nybyggeri
  • Enterpriseform: Fagentreprise
  • Bygherre: Rebild Kommune
  • Areal: 650 kvm.
  • Status: Afleveret
  • Kontakt: Nils Pagh Andreasen
Relaterede projekter:
Loading